Vrienden van het Oost-Gelders Symfonie Orkest 1

Vrienden van het Oost-Gelders Symfonie Orkest

Het Oost-Gelders Symfonie Orkest kan niet zonder zijn Vrienden. Vrienden ondersteunen het orkest met een jaarlijkse financiële bijdrage en geven het orkest de mogelijkheid om de goede kwaliteit te handhaven en het orkest verder uit te breiden.

Hierdoor kunnen wij elk jaar weer ons publiek ontroeren en onderdeel maken van onze passie en muzikale beleving. Vrienden dragen het orkest een warm hart toe en daar krijgen zij een aantal mooie extra’s voor terug. Op dit moment is dat het volgende: 

  • Als Vriend betaalt u altijd de ‘voorverkoopprijs’ voor de concertkaarten.
  • Vrienden ontvangen 2x per jaar onze Nieuwsbrief met alle wetenswaardigheden van het orkest en informatie over de aanstaande concerten. Lees hier de eerste nieuwsbrief over 2021.
  • Hartsvrienden hebben bovendien gratis toegang tot onze generale repetities.

Met een bijdrage vanaf €10,- per jaar bent u al Vriend! Dit is de individuele bijdrage. Kiest u voor een partnerbijdrage * dan betaalt u €17,50 per jaar. Kiest u voor de optie Hartsvriend dan is uw bijdrage per jaar €25,00. Kiest u voor partnerbijdrage Hartsvriend dan bent u en uw partner beiden Hartsvriend en is uw bijdrage € 42,50 per jaar.

* Met een partnerbijdrage zijn uw partner en eventueel alle thuiswonende gezinsleden tevens vriend c.q. Hartsvriend.  

Op dit moment passen wij ons vriendenconcept aan. In september 2021 verwachten wij het nieuwe concept op deze website aan u te presenteren. 

Deelt u de liefde voor klassieke muziek met ons? Word dan Vriend.

> Meld u aan als vriend