concerten 1

concerten

Carmina Burana met de Vrije School in Zutphen 
Op donderdag 11 en vrijdag 12 april voeren wij samen met alle leerlingen van de Vrije School in Zutphen de Carmina Burana op. De leerlingen zingen in het koor en sommigen spelen zelfs mee in het orkest. Aangezien er ongeveer 1200 leerlingen op deze school zitten, is de groep verdeeld over twee uitvoeringen. We spelen ook andere stukken, waaronder Les Misérables. Het belooft een fantastisch en groots geheel te worden. De concerten vinden plaats in de Hanzehal in Zutphen en zijn alleen toegankelijk voor de leerlingen en hun ouders.

Juniconcert
In juni geven we op een donderdagavond (datum volgt) weer een gratis toegankelijk concertje! Wie er soleren en wat ten gehore wordt gebracht volgt zo spoedig mogelijk!

Najaarsconcerten
Op zaterdag 12 en zondag 13 oktober hebben wij weer onze najaarsconcerten. Deze concerten hebben het thema: “Natuur en Vaderland”. Op zaterdagavond spelen wij in de Hanzehof in Zutphen en op zondagmiddag in de Bizetzaal in de muziekschool in Doetinchem. Over deze concerten leest u binnenkort meer!